Ons aanbod

Als onze aanpak je aanspreekt kun je ons benaderen voor een intake. Deze is vrijblijvend en kosteloos. In de intake wordt samen bepaald wat de beste aanpak voor je is.

 

Ruwweg ziet onze aanpak er als volgt uit:

1.     De eerste serie sessies (ongeveer 5) wordt besteed aan het vinden van de onderliggende oorzaak van het angstprobleem. Hiervoor is het van belang dat er een vertrouwensband is tussen jou en de behandelaar. Hier wordt dus eerst een gewerkt. Dit leidt tot een behandelplan die met je wordt besproken;

 

2.    De tweede serie sessies (ook ongeveer 5) wordt besteed aan het behandelen van je angst. Hiervoor kunnen verschillende soorten behandelmethodes worden ingezet, dus op maat gemaakt voor jouw probleem.  Deze serie wordt afgesloten met een evaluatie;

 

3.     Optiepakket: indien er onderliggende oorzaken in bv. angst, relatieproblemen of trauma worden gevonden, kan er een extra set van sessies worden afgesproken (extra: 1-3 sessies, afhankelijk van problematiek, afgesloten met een evaluatie).

 

Je betaalt vooraf het gehele traject (10 sessies).Je kunt na de evaluatie dan alsnog besluiten het optie pakket bij te boeken.

 

Wij voldoen aan alle eisen voor wat betreft professionaliteit, maar wij hebben bewust geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, omdat dit onze flexibiliteit sterk beperkt en een wachtlijst veroorzaakt. Wij willen het liefst jou snel en effectief helpen!

 

Wil je een sessie annuleren? Tot 48 uur van tevoren is dit kosteloos, hierna niet meer.